Mulder Transport behaalt ISO 22000 certificaat

Mulder Transport behaalt ISO 22000 certificaat
15-06-2015 12:27 | Bedrijfsnieuws | auteur Tine van Knijff- van Hijum

URK - Mulder Transport- en Expeditiebedrijf heeft het ISO 22000 certificaat behaald: de internationale kwaliteitsstandaard voor bedrijven in de supply chain van de voedingsindustrie. Een norm die wereldwijd gehanteerd wordt. Certificerende instantie DNV-GL heeft bevestigd dat de audits bij de organisatie met een positief resultaat zijn afgerond.

Voor Mulder Transport was het behalen van de ISO 22000 een logische stap. Het bedrijf is als sinds jaar en dag gespecialiseerd in het vervoer (dedicated en groupage) van geconditioneerde goederen voor tal van klanten en leveranciers in de levensmiddelenbranche.De borging van de koelketen en juiste reiniging van het materieel is daarbij vanzelfsprekend. Mulder Transport is daar nu op getoetst op basis van de ISO norm Dit laatste zorgt voor een continue borging van het kwaliteitsniveau van de dienstverlening

“Het ISO22000 keurmerk garandeert dat voedingsmiddelen op de juiste manier worden vervoerd”, licht Jan Mulder, directeur-eigenaar toe.“Het behalen van de kwalificatie betekent voor ons een continue focus op onder andere risicobeheersing qua temperatuur en hygiëne, transparante bedrijfsvoering en interactieve communicatie, om zo onze dienstverlening steeds verder te verbeteren. Dit verzekert de klant van een absoluut hoogwaardige behandeling van hun producten.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,801
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden