Clicky

 
Transport Online - Krommenhoek Metals kiest voor optimale wendbaarheid DAF XF FAK 8x2

Krommenhoek Metals kiest voor optimale wendbaarheid DAF XF FAK 8x2

Krommenhoek Metals kiest voor optimale wendbaarheid DAF XF FAK 8x2
15-06-2015 09:10 | DAF | auteur Tine van Knijff- van Hijum

ROTTERDAM - Robert Krommenhoek, directeur van Krommenhoek Metals, heeft heel bewust gekozen voor de DAF XF 460 FAK Space Cab. “De DAF is ondanks de trippelas, geweldig wendbaar en is met een wielbasis van slechts 5.05 meter voor ons ideaal voor het bereiken van de vaak moeilijke plaatsen."

De DAF, geleverd door Truckland Zuid-Holland, is uitgevoerd met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor en een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. Voor de veiligheid van de medeweggebruikers is er een front- en achterzichtcamerasysteem.

De chauffeur beschikt onder andere over een luxe chauffeursstoel, koelkast, veel opbergruimte, standverwarming en de DAF Driver Performance Assistant (DPA), die de chauffeur ondersteunt met actuele ritgegevens. Bevako heeft het S-30-6400 VDL haakarmsysteem met hydraulische klapbumper geleverd.Oud ijzer en oud metaal recycling

Bij Krommenhoek Metals is het ophalen en verwerken van oud ijzer en oude metalen veel meer dan een schroothandel. Met veertien gemotiveerde medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaande verwerker van niet alleen oud ijzer en metaal, maar leveren zij ook door heel Nederland een op de klant afgestemde containerservice, en plaatsen zij afhankelijk van de behoefte containers van één tot veertig kubieke meter, flat racks of desgewenst vloeistofdichte oud metaalboxen.

Voor de professional en particulier wordt bij het inzamelen gebruik gemaakt van geijkte weegbruggen en een weegplateau met geautomatiseerde uitleesapparatuur. Door het steeds professioneler werken bij Krommenhoek Metals is er een aparte dienstverlening bij gekomen: de projectbegeleiding van het begin van een slooptraject tot en met het verwijderen en demonteren van metaalresten. Deze projectbegeleiding is VCA-gecertificeerd.

Dat service bij Krommenhoek Metals hoog in het vaandel staat blijkt duidelijk uit het constant inspringen op de nieuwste ontwikkelingen, zoals het demonteren van motoren en het gecertificeerd ontmantelen van ICT-materiaal, waarbij door deskundige medewerkers zeer secuur wordt toegezien op het verwijderen van de privacygevoelige datadragers.

Krommenhoek Metals en Truckland Zuid-Holland

Al is de samenwerking nog maar kort, beide partijen gaan voor een lange en intensieve samenwerking, waarbij het vertrouwen en de uitstekende service van de dealer belangrijke uitgangspunten zijn. ”Dat geeft ons de overtuiging dat wij een perfecte keuze hebben gemaakt”, zegt Robert Krommenhoek.

Foto's

 • Smilda
  Smilda
 • N. van Leeuwen Transport
  N. van Leeuwen Transport
 • N. van Leeuwen Transport
  N. van Leeuwen Transport
 • Bos Dynamics
  Bos Dynamics

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,132
Diesel1,822

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats