Clicky


PAX Bouw- en Industrie ontvangt IServe Huhtamaki Award

PAX Bouw- en Industrie ontvangt IServe Huhtamaki Award
12-06-2015 09:33 | Bedrijfsnieuws | auteur Tine van Knijff- van Hijum

ROTTERDAM - Op de IServe Huhtamaki Day werd PAX Bouw- en Industrieservice beloond met de IServe Huhtamaki Award. Huhtamaki, al jarenlang een goede partner/klant van PAX Bouw- en Industrieservice, organiseerde voor de eerste keer deze samenkomst waarbij de belangrijkste servicebedrijven werden uitgenodigd.

Doel van deze dag was om het belang van de samenwerking te benadrukken en mee te denken over het groeiende niveau van de wereldwijde dienstverlening van Huhtamaki aan productiebedrijven.



Verschillende partijen gingen met elkaar en met de projectleiders/engineers van Huhtamaki in gesprek waardoor er inspirerende discussies loskwamen. Mede op basis van de huidige samenwerking en de inbreng van verschillende ideeën werd PAX Bouw- en Industrieservice bestempeld als meest pro-actieve dienstverlener en mocht derhalve de IServe Huhtamaki Award in ontvangst genomen worden.

Sjoerd Plantinga, directeur PAX Bouw- en Industrieservice: "Een enorm blijk van waardering voor een succesvolle samenwerking op verschillende niveaus. We zijn er trots op dat we deze award een jaar lang in ons bezit mogen hebben."

PAX Groep levert een breed scala aan logistieke diensten waarmee antwoord kan worden gegeven op de meeste uiteenlopende logistieke vraagstukken. PAX Groep coördineert de complexe logistieke schakels van haar klanten en brengt deze veelal met eigen mensen en middelen ten uitvoer.