Clicky


SABIC en Wim Bosman tekenen warehousing contract

SABIC en Wim Bosman tekenen warehousing contract
11-06-2015 09:29 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

'S-HEERENBERG - SABIC, een van de leidende petrochemiebedrijven op het gebied van chemicals, polymers en innovatieve plastics en 3PL+ logistiek dienstverlener Wim Bosman zijn een contract overeengekomen voor warehousing services op drie Europese locaties.

Na een intensief tendertraject heeft SABIC besloten de logistieke MRO (Maintenance, Repair and Overhaul) activiteiten voor de locaties Geleen, Bergen op Zoom en Gelsenkirchen onder te brengen bij Wim Bosman. Sinds 2003 werken Wim Bosman en SABIC al samen op de Chemelot site in Geleen. De verdere uitbesteding van de logistieke activiteiten op de verschillende locaties geeft SABIC nog meer dan voorheen de mogelijkheid zich toe te leggen op hun core business, het ontwikkelen en produceren van kunststoffen en chemicaliën.

Wim Bosman heeft het vertrouwen gekregen van SABIC vanwege de partnership benadering en het Continuous Improvement Programma van Wim Bosman. Hiermee is SABIC overtuigd de juiste partner te hebben gekozen voor verdere professionalisering van haar MRO warehousing activiteiten en verbetering van haar total cost of ownership positie.

De scope van de geboden services bestaat, naast opslag en order-picking, uit diverse value added service activiteiten zoals kwaliteitscontrole van materialen. Een nieuwe activiteit is het opzetten en beheren van onbemande warehouses welke op strategische locaties op de verschillende sites gesitueerd zijn. Persbericht Wim Bosman Groep