Clicky


Brussels Airlines vliegt vier keer per week naar Ghana

Brussels Airlines vliegt vier keer per week naar Ghana
10-06-2015 16:44 | Algemeen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

BRUSSEL - Brussels Airlines vliegt vanaf 26 oktober vier keer per week naar Accra, de hoofstad van Ghana. Ghana is één van de snelst groeiende Afrikaanse landen, zowel economisch als op het gebied van toerisme. Accra is Brussels Airlines zestiende bestemming in West-Afrika.

Met Ghana voegt Brussels Airlines een van de belangrijkste opkomende Afrikaanse landen aan haar netwerk, daar is de luchtvaartmaatschappij van overtuigd. Vanaf eind oktober, vliegt Brussels Airlines vier keer per week naar Accra. De vluchten worden uitgevoerd op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag, met een ochtendvertrek vanuit Brussel en 's avonds een terugkeer uit Accra.

Het vluchtschema zorgt voor een soepele verbindingen met veel Europese bestemmingen van Brussels Airlines en de Verenigde Staten, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Duitsland, Frankrijk en New York, via Brussels Airport.



"We zijn zeer blij dat we Ghana aan onze Afrikaanse netwerk toe kunnen voegen: het land is momenteel niet direct verbonden met de luchthaven van Brussel", zegt Brussels Airlines VP Sales Afrika Philippe Saeys.

"Dit is goed nieuws voor zowel de toename van het aantal passagiers die reizen naar of van Ghana en voor vrachtklanten. Evenals het aanbieden van comfortabele reismogelijkheden tussen Accra, Brussels Airport en Europa, zal dit verband ook bijdragen aan de toename van het handelsverkeer tussen België en Ghana. "

De directe vluchten worden uitgevoerd met Airbus A330 vliegtuigen en passagiers hebben de keuze tussen een Business Class product met volledige vlakke bedden en een Economy Class product met ergonomische stoelen en on demand in-flight entertainment.