Transport Online - Zeelandbrug dicht vanwege Ride of the Roses

Zeelandbrug dicht vanwege Ride of the Roses

Zeelandbrug dicht vanwege Ride of the Roses
10-06-2015 06:22 | Algemeen | auteur Marcel van der Voort

COLIJNSPLAAT - Het regionale fietsevenement DELTA Ride for the Roses is zaterdag 13 juni vanuit Goes. Hierdoor is de Deltaweg bij Goes (A256) tussen 8.30 uur en 10.00 uur dicht voor het andere in zuidelijke richting. Ook is de weg over de Zeelandbrug (N256) afgesloten tussen 9.15 en 10.45 uur voor wegverkeer. Verkeersregelaars op de motor escorteren het fietspeloton.

De Deltaweg (A256) is afgesloten tussen het kruispunt met de Nieuwe Rijksweg (N664) en de afrit ter hoogte van de Anthony Fokkerstraat (Goes). Het verkeer kan omrijden via de Nieuwe Rijksweg (N664) en de A58.

De Zeelandbrug (N256) is in beide richtingen afgesloten tussen het kruispunt met de Noordlangeweg (Noord-Beveland) en het kruispunt met de Julianastraat (Schouwen-Duiveland). Het verkeer wordt aangeraden om te rijden via de Oosterscheldekering (N255, N57) en N59 of via de N255. Op de informatieborden rondom de brug staat de afsluiting en de omleidingsroute aangegeven. Om lange wachttijden te voorkomen adviseren we om uw reis over de Zeelandbrug voor 9.00 uur te plannen.

Voor de scheepvaart vervallen de openingstijden van de Zeelandbrug van 9.40 en 10.10 uur.

Veiligheid

De afsluitingen vinden plaats om de veiligheid van de fietsers te kunnen waarborgen. Er zijn verkeersregelaars en politie op de motor aanwezig om het fietspeloton te begeleiden. Zij stellen de weg zo snel mogelijk weer beschikbaar voor het verkeer.

Vleugje Tour de France

De DELTA Ride for The Roses wordt zaterdag 13 juni 2015 voor de zesde keer gereden ten bate van KWF Kankerbestrijding. Net zoals voorgaande jaren zijn er vier verschillende afstanden: 25km, 50km, 80km en 120km. De Provincie Zeeland ondersteunt dit evenement al een aantal jaren. Met dit soort fietsevenementen zetten we Zeeland als fietsprovincie op de kaart. Bijzonder is dat dit jaar een deel van het parcours van de Tour de France wordt gereden. Er vindt een tussenstop plaats op Neeltje Jans. Ook gedeputeerde Ben de Reu en het team Arrivée Zélande rijden mee. Han Polman geeft in de ochtend het startschot.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,909
Diesel1,556

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen