Clicky


Nieuwe DAF XF460 voor J. Middelkoop Logistics B.V.

Nieuwe DAF XF460 voor J. Middelkoop Logistics B.V.
09-06-2015 20:12 | DAF | auteur De Redactie

NIEUW VENNEP - J. Middelkoop Logistics, kortweg JM Logistics, heeft geïnvesteerd in verdere uitbreiding van het wagenpark. Na de aanschaf van vier DAF EURO 6 trekkers is er nu gekozen voor een speciale motorwagen.

J. Middelkoop Logistics richt zich op zowel nationaal- als internationaal transport van exceptionele ladingen. Onze specialiteit ligt in het transport van landbouwbouwmachines en reikt met deze truck verder naar onder andere zwaardere machines en heftrucks. Ook deze motorwagen zal worden ingezet voor de meest uiteenlopende opdrachten voor diverse klanten in Europa.

Vincent van ’t Schip: "Ons wagenpark is zeer divers en onderscheidend waardoor we voor iedere klantenwens een oplossing kunnen bieden. Met de in gebruikname van deze motorwagen is ons combi wagenpark wederom uitgebreid."

De motorwagen is opgebouwd door TRIAS-trailers uit Apeldoorn en in samenspraak hebben zij absoluut maatwerk geleverd op een aantal specifieke wensen. Met de aanhanger die al reeds in de vloot was toegevoegd staat er een combinatie die van alle gemakken is voorzien.

Na eerdere investeringen in EURO 6 voertuigen is ook deze DAF voorzien van een superspace cabine, standairco, night lock doors, speciale wielkuilen en uitgevoerd met het Fleetboard systeem.

Fleetboard management system maakt het mogelijk om voor het nieuwe wagenpark de inzetanalyse, rijstijl, service, tachograafdownload en verbeterpunten van de chauffeur op een eenduidige manier kenbaar te maken.

"We maken constant stappen voorwaarts naar verdere professionalisering van de organisatie en met Fleetboard kunnen we chauffeurs meer en meer sturen. Tevens geeft het ons de juiste indruk van gebruik, verbruik en managementinformatie", aldus van ’t Schip.