Clicky


XPO Logistics neemt Norbert Dentressangle over

XPO Logistics neemt Norbert Dentressangle over
09-06-2015 16:19 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

XPO Logistics, Inc. heeft een belang van 67% in Norbert Dentressangle SA verworven voor een prijs van 217,50 euro per aandeel, aansluitend op de eerder aangekondigde overeenkomst tussen beide bedrijven. XPO Logistics wordt hiermee een wereldwijde top-tien leverancier van transport- en logistieke diensten.

Meer dan 52.000 medewerkers voeren vanaf nu de XPO Logistics-vlag om klanten met een superieure dienstverlening te helpen bij een doelmatig en efficiënt beheer van hun supply chain, nationaal en internationaal.

Kenmerkende rode vrachtwagens met daarop trots vermeld: #WEAREXPO gaan vanaf nu de vracht vervoeren voor onze klanten over de wegen van Europa. In juli maken de XPO Logistics-trucks ook hun debuut bij de Grand Départ van de Tour de France en zetten daarmee de jarenlange samenwerking voort als officiële logistieke partner van dit bekende sportevenement.

Hervé Montjotin, CEO Europa, President of XPO Logistics en Voorzitter van de Raad van Bestuur van Norbert Dentressangle SA, is tevreden: "Wij zijn zeer verheugd te kunnen bevestigen dat de in april aangekondigde transactie succesvol is afgerond. Omdat het acquisitieproces vlot werd doorlopen, kunnen we nu meteen een begin maken met onze integratie als volwaardig deel van XPO Logistics en ons binnen een brede organisatie volledig inzetten voor een uitdagend ontwikkelingsplan, met een uitgebreider dienstenpakket en meer innovatievermogen."