Volvo Trucks maakt reality-tv met zangeres Mapei en vrachtwagenchauffeur

Volvo Trucks maakt reality-tv met zangeres Mapei en vrachtwagenchauffeur [+foto's en video]
09-06-2015 09:49 | Volvo | auteur Tine van Knijff- van Hijum

BRUSSEL - Volvo Trucks komt met reality-tv met de zangeres Mapei. Tijdens een roadtrip door Europa van negen dagen neemt Mapei een nieuwe muziekvideo op met regisseur Liza Minou Morberg. Als hulp hebben ze een Volvo-truck vol met rekwisieten en één van de beste chauffeurs ter wereld, Jens Karlsson van de Volvo Trucks-commercial The Epic Split. Het resultaat wordt getoond in de tv-serie Reality Road op het Volvo Trucks YouTube-kanaal.

“Met Reality Road willen we de kracht laten zien van ons serviceaanbod”, zegt Per Nilsson, Director Public Relations Volvo Trucks. “Om een truck op de weg te houden zijn de services die ermee samenhangen, net zo belangrijk als het voertuig zelf. We willen graag een tv-programma produceren dat een breder publiek aantrekt. Voor zover ik weet, heeft geen ander bedrijf reality-tv gebruikt voor marketing”, verklaart hij.Muziekvideo met ervaren vrachtwagenchauffeur

In de serie nemen Mapei -haar laatste hit was Don’t Wait- en regisseur Liza Morberg een muziekvideo op voor Million Ways to Live, het nieuwe nummer van Maipei. Ze krijgen hulp van Jens Karlsson. Hij is al 28 jaar vrachtwagenchauffeur en was als precisiechauffeur betrokken bij de Volvo Trucks-commercials The Epic Split en The Ballerina Stunt.

“Het is mijn taak om met de truck te rijden en te zorgen dat de reis zo veilig mogelijk verloopt, en ook om te laten zien wat het betekent om truckchauffeur te zijn. Ik heb eerder met de camera te maken gehad, maar dit is wel iets heel anders. Voorheen hoefde ik alleen maar te rijden en niet te praten”, zegt Jens Karlsson.Drag queens op truckveer

In de tv-serie worden niet alleen de services van Volvo Trucks op allerlei manieren getest, maar is ook Mapei te zien terwijl ze kennismaakt met de uitdagingen van de truckwereld. Zo treedt ze op met drag queen artiesten op een truckveer naar Polen, organiseert ze een spontane voorstelling in een voorstad van Parijs en is ze aanwezig bij een stuntrit op twee wielen in Berlijn.

De serie bestaat in totaal uit acht afleveringen. De eerste drie worden op 11 juni gepubliceerd op het Volvo Trucks YouTube-kanaal.

 Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden