Transport Online - A2 deze week aantal nachten dicht voor onderhoud

A2 deze week aantal nachten dicht voor onderhoud

A2 deze week aantal nachten dicht voor onderhoud
08-06-2015 09:37 | Wegwerkzaamheden | auteur Tine van Knijff- van Hijum

KERENSHEIDE - Van vandaag, maandag 8 juni, tot en met vrijdag 12 juni vinden er tijdens de nachten tussen negen uur 's avonds en zes uur 's ochtends werkzaamheden plaats op de A2 tussen knooppunt Kerensheide en Ulestraten en tussen het knooppunt Kerensheide en afrit Kruisdonk, richting Maastricht.

Tijdens de eerste twee nachten, van 8 op 9 juni en van 9 op 10 juni, is de A2 richting Maastricht tussen het knooppunt Kerensheide en Ulestraten afgesloten.

Tijdens de laatste twee nachten, van 10 op 11 juni en van 11 op 12 juni, is de A2 richting Maastricht tussen het knooppunt Kerensheide en de afrit Kruisdonk afgesloten. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 25 minuten.

Omleidingroutes

Verkeer op A76 richting Maastricht kan bij het knooppunt Kunderberg over de A79 naar Maastricht rijden. Verkeer op de A76 naar Maastricht-Aachen Airport kan de snelweg bij Geleen verlaten. Neem dan aan het eind van de afrit de Prins Mauritslaan richting Beek, Elsloo en Maastricht- Aachen-Airport.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,319

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions