Clicky


Nieuwe IVECO Stralis voor JLN Transport

Nieuwe IVECO Stralis voor JLN Transport
08-06-2015 09:28 | Iveco | auteur De Redactie

ETTEN-LEUR - JLN Transport uit Etten-Leur heeft een nieuwe IVECO Stralis in gebruik genomen. Deze Stralis AD260S36Y/PS bakwagen heeft een 6x2 configuratie waarbij de sleepas liftbaar en gestuurd is. Het voertuig wordt aangedreven door een krachtige euro 6 motor met een vermogen van 360 Pk en is voorzien van een Chereau laadbak met een Carrier Supra 850 koelmotor.

JLN Transport richt zich op de totale logistieke dienstverlening. Van nationaal en internationaal transport tot opslag en voorraadbeheer van goederen. Dagelijks rijdt JLN Transport op basis van spoedtransport door Europa. Hiervoor is het bedrijf 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar voor haar klanten.

JLN Transport is echter gespecialiseerd op meerdere gebieden: consumentenleveringen, meubeltransport, geconditioneerd transport en winkeldistributie. Tevens beschikt JLN over een opslagruimte die geschikt is voor het opslaan van hightech/high risk goederen. 

De truck is geleverd door DEBA Bedrijfswagens met vier vestigingen in Zuidwest Nederland.

DEBA kan met haar productaanbod en maatwerk tegemoet komen aan de meest uiteenlopende mobiliteitsvragen en transportbehoeften. De 70 betrokken medewerkers zorgen voor de mobiliteit van klanten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar ook ter wereld.

Foto's

  • Wempe Transport
  • Wempe Transport
  • Voets Transport
  • Voets Transport