Clicky

 
Transport Online - Koning Willem-Alexander opent zuivelfabrieken Royal A-ware en Fonterra

Koning Willem-Alexander opent zuivelfabrieken Royal A-ware en Fonterra

Koning Willem-Alexander opent zuivelfabrieken Royal A-ware en Fonterra
05-06-2015 17:05 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

HEERENVEEN - Zijne Majesteit de Koning opent woensdagmiddag 8 juli 2015 de kaasmakerij van Royal A-ware en de ingrediëntenfabriek van Fonterra in Heerenveen.
 
Het Nederlandse familiebedrijf Royal A-ware is gespecialiseerd in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas en andere verse foodproducten. Het kaasbedrijf produceert jaarlijks 80.000 tot 100.000 ton kaas. De wei die hierbij vrijkomt wordt door Fonterra, in de naastgelegen ingrediëntenfabriek, verwerkt tot ingrediënten voor voeding voor baby’s, senioren en sporters.

De fabrieken zijn duurzaam gebouwd en ingericht. Hierdoor kan het verbruik van energie en water worden geminimaliseerd. Daarnaast zijn de daken van de fabrieken voorzien van zonnepanelen waardoor een deel van de benodigde energie voor de fabrieken zelf kan worden opgewekt.
 
Om de kennis en ervaringen op het gebied van zuivelverwerking van Royal A-ware en Fonterra te kunnen delen, hebben de bedrijven het initiatief genomen om een voormalige nabijgelegen praktijkschool door te ontwikkelen tot een platform voor kennisdeling en innovatie in de zuivel, de Dairy Academy Oenkerk genaamd.

Foto's

  • TRUCKSPOT DRACHTEN
    van der werff transport


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,989
Diesel1,752

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions