850 Kilo amfetamine ontdekt bij transportbedrijf in Etten-Leur

850 Kilo amfetamine ontdekt bij transportbedrijf in Etten-Leur
04-06-2015 13:14 | Transport | auteur Tine van Knijff- van Hijum

ETTEN-LEUR - Bij een transportbedrijf in Etten-Leur hebben douane en politie 850 kilo amfetamine ontdekt. De verdovende middelen stonden klaar om naar Groot-Brittannië te worden getransporteerd. Een 29-jarige man uit Amersfoort is aangehouden voor mogelijke betrokkenheid.

De douane controleerde in het begin van de avond drie verdachte pallets met kartonnen dozen. Nadat de douane het vermoeden kreeg dat het waarschijnlijk een grote partij verdovende middelen betrof werd de politie ingeschakeld.

Specialisten van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) kwamen ter plaatse van de politie bevestigden na monstername dat de dozen gevuld waren met in totaal 850 kilo amfetaminepasta.

In het onderzoek naar de herkomst van de verdovende middelen voerden Rechercheurs van de Landelijke Eenheid laat op de avond in Amersfoort zoekingen uit in een woning en twee loodsen die gelinkt konden worden aan de afzender van de lading.

Daarbij is een 29-jarige inwoner uit Amersfoort aangehouden. In zijn woning is onder andere munitie aangetroffen.

In de loodsen zijn materialen aangetroffen die mogelijk in verband gebracht kunnen worden met het transport van verdovende middelen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden