Oproep: vertel over uw werk in de transportsector

Oproep: vertel over uw werk in de transportsector
04-06-2015 10:38 | Transport Online | auteur Tine van Knijff- van Hijum

DE WESTEREEN - Transport Online besteedt aandacht aan alle takken van transport. Daarom komt de redactie graag in contact met onder andere buschauffeurs, treinconducteurs, piloten, schippers en anderen werkzaam in het spoorvervoer, de luchtvaart, binnenvaart, zeevaart en personenvervoer.

Door middel van het afnemen van interviews en het plaatsen van artikelen op de website van Transport Online wil de redactie lezers graag informeren over het dagelijks werk van mensen in de transportsector.

Voor een vrachtwagenchauffeur kan het heel interessant zijn om te lezen wat een buschauffeur meemaakt op de weg, voor een binnenvaartschipper kan het lezen van een interview met een zeevarende juist een 'eye-opener' zijn.

En wat zijn de laatste ontwikkelingen in de verschillende takken van transport? Waar lopen professionals in het personen- en/of goederenvervoer tegenaan? Wat zijn de mindere kanten van hun beroep, en waar genieten ze juist ontzettend van? Transport Online laat iedereen die wil vertellen over zijn werk in transport, graag aan het woord.

Bent u of kent u iemand werkzaam in de transportsector die graag meer wil vertellen of zijn/haar dagelijks werk? Stuur een mail met uw contactgegevens naar t.vanknijff@transport-online.nlNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,763
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden