Clicky

 
Transport Online - Heffiq en Ferretto bieden samen totaaloplossing voor warehousing

Heffiq en Ferretto bieden samen totaaloplossing voor warehousing

Heffiq en Ferretto bieden samen totaaloplossing voor warehousing
03-06-2015 13:26 | Bedrijfsnieuws | auteur Tine van Knijff- van Hijum

VIANEN - Heffiq en de Italiaanse stellingproducent Ferretto Group slaan de handen ineen om een totaaloplossing te bieden aan (potentiële) klanten op het gebied van intern transport en warehousing.

De samenwerking met Ferretto stelt Heffiq in staat om (potentiële) klanten vanaf een eerste idee mee te nemen naar de beste oplossing voor het inrichten van logistieke systemen binnen magazijnen. Oplossingen die zich niet alleen richten op de huidige situatie van klanten, maar die zich juist richten op de toekomst van ondernemingen.

De individuele klanteisen en behoeften zijn hiervoor bepalend en kunnen door middel van goed advies, knowhow en jarenlange ervaring centraal gezet worden.

Assortiment

Het assortiment Ferretto producten omvat metalen stellingen en tussenvloeren, geautomatiseerde opslagsystemen, draaiende en verticale opslagsystemen, logistieke software en brandbestrijdingssystemen. Kortom, een complete reeks oplossingen voor alle behoeftes op het gebied van opslag en archivering.“Met deze aanvulling op onze reeds bestaande producten en diensten, kunnen we met recht zeggen dat we een totaalleverancier op het gebied van intern transport zijn,” legt Lex Knol, Algemeen directeur van Heffiq, uit.

“Naast het feit dat we als enige intern transportleverancier full line supplier zijn op het gebied van heftrucks en magazijntrucks, completeren we ons aanbod als totaalaanbieder op het gebied van intern transport en magazijninrichting. Dit is natuurlijk nooit een doel op zich geweest, maar het centraal stellen van onze klanten wel. Dat kan nu nog beter door samenwerking met Ferretto,” aldus Knol.

Heffiq focust zich met deze samenwerking op groei binnen het warehousing segment, zowel door advies te leveren bij bestaande klanten, als door als one-stop-shop te fungeren bij nieuwe klanten. Hyster laat hiermee zien dat er in de afgelopen decennia veel geïnvesteerd is in goede en betrouwbare magazijntrucks. De expertise van Ferretto zorgt ervoor dat deze magazijntrucks zo optimaal mogelijk ingezet kunnen worden binnen magazijnen.

Juiste partner

“Wij waren op zoek naar een partner met een groot netwerk binnen de markt van intern transport en magazijnen in Nederland en die hebben we met Heffiq gevonden,” zegt Peter Bertens, Sales en Marketing manager bij Ferretto.

“De kennis en kunde van de Heffiq medewerkers stelt ons in staat om de juiste combinatie van producten binnen magazijnomgevingen te adviseren en daardoor een klant beter te kunnen helpen met zijn logistieke uitdaging.”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,951
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats