Clicky


Twee nieuwe Renault Maxity bedrijfswagens voor Terberg Leasing

Twee nieuwe Renault Maxity bedrijfswagens voor Terberg Leasing
03-06-2015 10:23 | Renault | auteur Tine van Knijff- van Hijum

UTRECHT - Terberg Leasing uit Utrecht heeft twee nieuwe Renault Maxity met gesloten hoogwaardige opbouw in gebruik genomen. De nieuwe bedrijfswagens worden ingezet voor shortlease voor zowel bedrijven als particulieren en zijn geleverd door Renault Trucks-dealer Van Dijk Utrecht.

De duurzame en innovatieve leasemaatschappij Terberg Leasing heeft sinds de start van het bedrijf een aantal belangrijke ontwikkelingen doorgemaakt. Het bedrijf werd opgericht in 1970 als ondersteunende activiteit voor de Terberg-autodealerbedrijven. Begin jaren tachtig werd echter de keuze gemaakt merkonafhankelijk verder te gaan. En met succes, want 35 jaar later heeft Terberg Leasing zo'n twintigduizend leaseauto’s in haar vloot en 120 werknemers.



Eén van de leasevormen die Terberg Leasing aanbiedt, is shortlease. Deze vorm van leasing is financieel interessant voor leasecontracten vanaf één maand tot één à twee jaar en geldt voor zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Voor deze flexibele leasevorm heeft Terberg Leasing nu deze twee nieuwe Renault Maxity bedrijfswagens in gebruik genomen.

Bastiaan Stierum, Procurement Manager, Terberg Leasing: “Wij bieden onze klanten met deze Renault Maxity bedrijfswagens extra luxe en comfort. Met een laadvermogen van bijna negenhonderd kilo, goede rijeigenschappen zoals de korte draaicirkel en dubbellucht voor de stabiliteit heeft de Renault Maxity de beste cijfers voor ons als leasemaatschappij. De motoren zijn schoon, zuinig, krachtig en voldoen aan de laatste maatstaven. We hoeven geen concessies te doen en gedurende het contract wordt constante kwaliteit gewaarborgd. Het comfort voor de chauffeur is optimaal."



"De Renault Maxity heeft een goed afgewerkt interieur met airco, radio met MP3/bluetooth, achteruitrijcamera en een ergonomische bestuurdersstoel. Daar komt bij dat Van Dijk Trucks een goede dienstverlener is, waar we al een lange en goede samenwerking mee hebben. Voor zowel inkoop als verkoop kunnen we bij hen terecht. We kunnen zonder problemen altijd op ze terugvallen.”