Clicky


Volga-Dnepr levert met spoed 40-tons schroefas aan schip in Brazilië

Volga-Dnepr levert met spoed 40-tons schroefas aan schip in Brazilië
02-06-2015 16:02 | Algemeen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

BRAZILIË - Volga-Dnepr Airlines 'Engineering & Logistics Centre (ELC) heeft versneld een 40-tons schroefas geleverd aan een schip in Brazilië. Het zestien meter lange onderdeel werd in een speciaal transportframe vastgezet en met behulp van een trailer en kranen aan boord gebracht van één van Volga-Dnepr's IL-76TD-90VD vrachtvliegtuig.

De vlucht van Laage in Duitsland naar Florianopolis in Brazilië, werd georganiseerd namens de toonaangevende Noorse makelaar Aircontact Services AS.

Georgy Sokolov, Sales Director van Volga-Dnepr UK: "Dit was een bijzonder dringende zending die in Brazilië nodig was om een ​​getroffen schip te repareren. Nadat het verzoek was ontvangen en verwerkt, werd al het voorbereidende werk voltooid terwijl we wachtten op de klant om de exacte datum van verzending te bevestigen."



"Het is on gelukt om alle benodigde vergunningen in Duitsland, Brazilië en de landen langs de route binnen 48 uur te verkrijgen. Dit stelde ons in staat om de vlucht snel uit te voeren en ervoor te zorgen dat het schip binnen de kortst mogelijke termijn weer volledig operationeel was."