Acht duurzame multi-temp koel/vriestrailers voor A.G. van Geffen Transportbedrijf

Acht duurzame multi-temp koel/vriestrailers voor A.G. van Geffen Transportbedrijf
02-06-2015 15:37 | Trailers | auteur Tine van Knijff- van Hijum

ROTTERDAM - A.G. van Geffen heeft nieuwe geconditioneerde voertuigen aangeschaft waaraan Carrosseriefabriek Heiwo, Groep Jumbo Groenewegen Helmond en Thermo King Transportkoeling hun bijdrage leverden. Deze samenwerking resulteerde in acht duurzame multi-temp koel/vriestrailers.

Het wagenpark van A.G. van Geffen Transportbedrijf is divers. Het overgrote deel bestaat uit trekker-opleggers. Dit zijn allemaal DAF-trekkers en bijna alle opleggers zijn van Jumbo. Het merendeel van deze opleggers wordt ingezet voor geconditioneerd vervoer, allen uitgerust met een Thermo King unit. Tevens beschikt A.G. van Geffen Transportbedrijf over huifopleggers, twee semi-diepladers, enkele bakwagens en aanhangers, een bestelbus en koerierswagens.Optimale samenwerking

De acht nieuwe voertuigen, waarvan de carrosserie is geleverd door Carrosseriefabriek Heiwo, zijn deels ter uitbreiding van het wagenpark van Van Geffen en deels ter vervanging.

Arjan van Geffen: “De opbouw van nieuwe voertuigen houden wij voor een groot deel in eigen hand. Wij onderhouden zelf het contact met zowel de carrosseriebouwer, chassis-leverancier, de leverancier van de transportkoeling als de spuiter en beletteraar. Hierdoor is de kwaliteit van het nieuwe materieel optimaal.”

Belangrijke voorwaarde van Van Geffen is dat de voertuigen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en PIEK certificering. Arjan van Geffen: “Levensmiddelentransport gaat 24 uur per dag door. Wij rijden dus veel in bewoond gebied en op tijden dat mensen nog slapen. Een stille trailer is daarom van essentieel belang. Daarnaast rijden wij voor onze klanten met meerdere temperaturen. Door gebruik te maken van verschillende zones kunnen wij volledig voldoen aan de wensen van onze klanten. De Thermo King SLXe-300 Spectrum Whisper Pro maakt het mogelijk om producten bij verschillende temperaturen te vervoeren en tevens te voldoen aan PIEK.”

A.G. van Geffen Transportbedrijf is een logistieke dienstverlener met meer dan tachtig jaar ervaring. Het transportbedrijf is dagelijks, met minimaal veertig voertuigen van groot tot klein, onderweg om goederen van diverse aard te bezorgen.

Arjan van Geffen: “Bij ons speelt kwaliteit van de geleverde diensten een belangrijke rol. Hier wordt binnen onze organisatie voortdurend aandacht aan besteed. Om ons bewustzijn van kwaliteit in transport, brandstofhandel en opslag nog beter naar onze klanten uit te dragen, zien wij de ISO-9001 certificering als een essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering. Om de risico’s binnen de voedselveiligheid zoveel mogelijk te beperken en te beheren, zijn wij sinds 2014 tevens ISO-22000 gecertificeerd. Vanaf 2008 waren wij al HACCP gecertificeerd.”NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,801
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden