Clicky

 
Transport Online - Nieuwe DAF’s voor PAX Bouw- en Industrieservice

Nieuwe DAF’s voor PAX Bouw- en Industrieservice

Nieuwe DAF’s voor PAX Bouw- en Industrieservice
02-06-2015 11:15 | DAF | auteur Tine van Knijff- van Hijum

LEEUWARDEN - PAX Bouw- en Industrieservice heeft recent drie nieuwe DAF's in gebruik genomen. Het betreft een DAF XF 510 FTT, DAF XF 460 FTS en een DAF XF 460 FAN. De nieuwe werkpaarden zijn gespoten in de herkenbare bruine kleur.

De 6x4 trekker (FTT) heeft een 510 PK sterke motor en een dubbel aangedreven as. Deze krachtige trekker wordt ingezet voor speciaal transport, hoofdzakelijk in combinatie met een dieplader.

De 6x2 kraantrekker (FTS) met lift-as is uitgerust met een autolaadkraan. In dit geval de perfecte krachtpatser voor op een 3-assig trekkerchassis: de eindeloos zwenkende Palfinger PK63002-EH. Deze lichte en compacte kraan zorgt voor een substantiële verhoging van de hefcapaciteit en berekent de stabiliteit zo dicht als mogelijk naar de werkelijke stabiliteitssituatie, ook in krappe ruimtes.Ook de 6x2 bakwagen (FAN) is uitgerust met een autolaadkraan: de Palfinger PK50002-EH. Deze bakwagen heeft een stuurbare naloop-as en een open laadbak. Deze laadbak is specifiek naar de wensen van PAX Bouw- en Industrieservice ontwikkeld, zo is de laadbak uitgerust met verstelbare vastzet- en opbergmogelijkheden.

De aflevering is verzorgd door ESA Trucks Nederland uit Marum. De opbouw van de kraan en laadbak werd gedaan door Rondaan Carrosserie en Wagenbouw uit Berlikum. PAX Bouw- en Industrieservice uit Heerenveen was verantwoordelijk voor de opbouw van de FTT-trekker.

PAX Bouw- en Industrieservice BV biedt een totaaloplossing voor (ver)plaatsingsuitdagingen. Van klein en kritisch tot groot en zwaar. Zowel nationaal als internationaal. Door de variëteit aan expertise en de inzet van veelal eigen mensen en middelen onderscheidt PAX Bouw- en Industrieservice zich als echte projectspecialist.

Foto's

 • N. van Leeuwen Transport
  N. van Leeuwen Transport
 • Van Keulen
  Van Keulen
 • Van Regteren
  Van Regteren
 • Heerkens
  Heerkens

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions