Schmitz Cargobull levert 25 nieuwe trailers aan Visbeen Transport

Schmitz Cargobull levert 25 nieuwe trailers aan Visbeen Transport
02-06-2015 10:12 | Trailers | auteur De Redactie

OUDE TONGE - Het gaat goed met Visbeen transport: de vraag naar de diensten van het bedrijf, dat gespecialiseerd is in geconditioneerd transport, blijft groeien. Koeltransport is altijd de basis geweest van de diensten van Visbeen, maar de recente groei wordt voornamelijk gerealiseerd op het gebied van vriestransport.

In 2014 werd de vloot al uitgebreid met 50 huckepacktrailers, die geschikt zijn voor intermodaal vervoer via de weg, het water én per spoor. Nu heeft Visbeen wederom een bestelling geplaatst voor 25 trailers bij Schmitz Cargobull, een Duitse trailerproducent.

Sommige van deze trailers bevatten de gloednieuwe Schmitz SCB Koelmachine, een innovatieve nieuwkomer in de koelerwereld: deze machine biedt lange onderhoudsintervallen en actieve monitoring op calamiteiten door middel van telematica.

Sinds 2004 werkt Visbeen samen met Schmitz Cargobull, een samenwerking die altijd zeer goed is bevallen. "Aan onbegeleid transport zijn bepaalde risico’s verbonden. Het is daarom belangrijk dat we altijd op onze trailers kunnen vertrouwen", zegt algemeen directeur Adrie Visbeen.

"Voor ons is het cruciaal om onze klanten een consistente en kwalitatieve transportservice te kunnen garanderen. Schmitz Cargobull helpt ons hierbij."

Door middel van de 25 nieuwe trailers die zijn geleverd is Visbeen in staat om makkelijker, efficiënter én meer vries- en koeltransport uit te voeren. Het bedrijf heeft het nieuwe, technologisch vooruitstrevende materieel inmiddels naar alle tevredenheid in gebruik.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,801
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden