Transport Online - Prologis koopt 56.000 vierkante meter aan in Moerdijk

Prologis koopt 56.000 vierkante meter aan in Moerdijk

Prologis koopt 56.000 vierkante meter aan in Moerdijk
02-06-2015 09:26 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Prologis, Inc., de wereldwijde marktleider in logistiek vastgoed kondigde vandaag aan dat het een distributiecentrum van circa 56.000 vierkante meter heeft aangekocht in Moerdijk. Het aangekochte distributiecentrum, gelegen aan de Tradeboulevard 4, is voor langere periode volledig verhuurd aan een internationale logistieke dienstverlener.

Prologis heeft in Moerdijk al vier moderne distributiecentra in bezit en met deze aankoop komt het totale oppervlakte op ruim 150.000 vierkante meter. Country Manager Prologis Benelux Bram Verhoeven over de acquisitie: Moerdijk is een multimodale hub en is een zeer gunstig gelegen locatie. We kunnen met deze acquisitie bovendien de groei bij onze klanten voor de langere termijn blijven faciliteren.”

Prologis heeft het object aangekocht namens het door haar beheerde fonds Prologis Targeted Europe Logistics Fund (PTELF). De verkopende partij is Deka Immobilien. Prologis werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff en Clifford Chance. De verkoper werd bijgestaan door NL real estate en De Brauw Blackstone.

In de Benelux is Prologis per 31 maart 2015 eigenaar van in totaal ruim 1,6 miljoen vierkante meter aan logistiek vastgoed.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,742
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions