VIA Rail Canada kiest voor resource planning van IVU

VIA Rail Canada kiest voor resource planning van IVU
01-06-2015 13:47 | Buitenland | auteur Tine van Knijff- van Hijum

BERLIJN -  Met VIA Rail Canada stelt wederom een grote nationale spoorwegorganisatie haar vertrouwen in de software-oplossingen van IVU Traffic Technologies AG uit Duitsland. In de toekomst zal IVU.rail zorgen voor een efficiënte dienstplanning en de dispatching van zo'n 1200 medewerkers.

VIA Rail verzorgt passagiersvervoer per spoor in acht van Canada's tien provincies. Ongeveer vijfhonderd treinen worden elke week ingezet op een routenetwerk van zo'n 12.500 kilometer. In het land met de op een na grootste oppervlakte in de wereld, moeten de treinen vaak grote afstanden afleggen om hun bestemming te bereiken. Om een ​​vlotte service aan boord te bieden, worden de treinen meestal bemand met verschillende teams samengesteld uit chauffeurs en treinpersoneel.

In de toekomst zal de software-oplossing IVU.rail, die speciaal door IVU Traffic Technologies AG is ontwikkeld om aan de eisen van de spoorwegmaatschappijen te voldoen, helpen om de complexe taak van planning en verzending te centraliseren en optimaliseren.Het systeem ondersteunt ook Noord-Amerikaanse functies zoals het verlenen van prioriteit aan verzoeken van langere dienend personeel, deze hebben voorrang op verzoeken van meer recent aangeworven collega's.

"We zijn er trots op te zijn gekozen als de winnaar van deze wereldwijde aanbesteding en zullen daarmee wederom ondersteuning kunnen bieden aan een belangrijke nationale spoorwegorganisatie", zegt Oliver Grzegorski, Head of Development bij IVU.

"Dit toont nogmaals dat we de behoeften van de spoorwegmaatschappijen over de hele wereld kennen, en zorgen voor een adequate oplossing met onze standaard software IVU.rail."NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,804
Diesel1,511

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden