Clicky


Palletways breidt Europees netwerk uit naar Polen en Baltische staten

Palletways breidt Europees netwerk uit naar Polen en Baltische staten
01-06-2015 10:12 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

NIJMEGEN - Palletways, het grootste Europese distributienetwerk voor palletvracht, gaat haar diensten in Europa uitbreiden via nieuwe samenwerkingen met transportbedrijven in Polen, Estland, Letland en Litouwen.

De dienstverlening in de vier landen gaat in juni van start. Deze uitbreiding van het netwerk brengt de dekking van Palletways op 18 Europese landen. Palletways versterkt hiermee zijn positie als Europa’s grootste netwerk voor palletdistributie. 

Rachael Alpha, managing director van Palletways Europa: "Onze uitbreiding in Oost- en Noord-Europa is onderdeel van onze bredere strategie om voortdurend onze geografische aanwezigheid te vergroten en onze dienstverlening naar klanten te verbeteren. Ook voor volgend jaar hebben we plannen voor verdere uitbreiding van ons netwerk om uiteindelijk uit te groeien tot hét voorkeursnetwerk voor palletdistributie. Wij streven naar de beste pan-Europese dienstverlening en voortdurende innovatie zodat steeds meer klanten profiteren van onze bewezen service, ongeacht het type vracht dat wordt vervoerd."

Henk Dellepoort, managing director van Palletways Benelux voegt toe: "Onze uitbreiding in Polen en de Baltische staten brengt ons nieuwe kansen en internationale markten en helpt ons om onze klanten nog beter te faciliteren."