Twaalf Pacton schuifzeilen opleggers voor H.M. Verploegen

Twaalf Pacton schuifzeilen opleggers voor H.M. Verploegen
29-05-2015 13:48 | Trailers | auteur De Redactie

WIJCHEN - Pacton levert op dit moment de laatste 3 starre opleggers uit een order van 12 aan de Transportbedrijf H.M. Verploegen uit Wijchen. Deze order bestaat uit 10 stuks starre 3-assige schuifzeilen opleggers en 2 stuks gestuurde 3-assige schuifzeilen opleggers. Één van de starre opleggers is voorzien van een onderschuivende laadklep van D’Hollandia, de beide gestuurde opleggers zijn aan de achterzijde voorzien van een aanpassing om een kooiaap mee te kunnen nemen.

De veelzijdigheid van de schuifzeilen opleggers maakt ze uitermate geschikt voor één van de belangrijkste activiteiten van H.M. Verploegen, het nationale en internationale distributietransport. De opleggers zijn voorzien van een TÜV-gecertificeerde opbouw met schuifdak, standaard 28 mm hardhouten vloer en een groot aantal 2-tons bindogen in het randprofiel. Daardoor zijn de opleggers breed inzetbaar en geschikt voor het transport van verschillende soorten lading.

Alle 12 de opleggers zijn voorzien van 3 stuks 9-tons SAF assen met schijfremmen en Goodyear 385/65 R22,5 banden. De beide gestuurde opleggers zijn ook nog eens voorzien van een aslift op de voorste as voor een betere gewichtsverdeling bij gebruik van een kooiaap. Ook zijn de opleggers voorzien van RVS kisten links en rechts, voor het asstel, geschikt voor het opbergen van bindvoorzieningen etc.

Op wens van de klant zijn de opleggers tot in detail in bedrijfskleuren gespoten. Erg bijzonder is de doorlopende reclame van oplegger naar truck. En de reflecterende reclame op de achterzijde.

Transportbedrijf HM Verploegen is zowel in de nationale als internationale distributie actief met een eigen vestigingen in Lyon (Frankrijk) en Düsseldorf (Duitsland). Met hun specialisme in het transport van bouwmaterialen, verzorgen zij naast groupage transporten ook de fijnmazige distributie. Hun dienstverlening behelst niet alleen het transport, maar ook het beheren van de hele logistieke keten.  Dit inclusief op- en overslag en voorraadbeheersing.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,783
Diesel1,473

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden