Clicky


Trust brengt Europese logistieke activiteiten onder bij Wim Bosman

Trust brengt Europese logistieke activiteiten onder bij Wim Bosman
28-05-2015 20:31 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

'S-HEERENBERG - Trust International BV, de Nederlandse producent van digitale lifestyle-accessoires en 3PL+ logistiek dienstverlener Wim Bosman zijn een contract overeengekomen voor warehousing services op drie Europese locaties.

Na een intensief tendertraject heeft Trust besloten de Europese logistieke activiteiten onder te brengen bij Wim Bosman. Deze nieuwe samenwerking geeft Trust de mogelijkheid om hun ambitieuze groeidoelstellingen te kunnen realiseren. De partnership benadering en het Continuous Improvement Programma hebben Trust uiteindelijk doen besluiten om voor Wim Bosman te kiezen.

Om de verschillende markten waar Trust actief is te bedienen, is er gekozen voor een warehousing concept waarbij gebruik wordt gemaakt van drie warehouse locaties, te weten in Nederland, Spanje en Italië.

De scope van de geboden services bestaat, naast opslag en order-picking, uit diverse value added service activiteiten, het verzorgen van een uitgebreid retouren-proces en de containerafhandeling van in- en uitgaande goederen via de havens. De samenwerking zal deze zomer van start gaan.