Transport Online - File op A22 door te hoge vrachtwagen in Velsertunnel

File op A22 door te hoge vrachtwagen in Velsertunnel

File op A22 door te hoge vrachtwagen in Velsertunnel
28-05-2015 15:48 | Ongevallen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

HAARLEM - Een te hoge vrachtwagen die door rood is gereden heeft schade veroorzaakt in de Velsertunnel (A22), meldt de Verkeersinformatiedienst (VID). In de tunnelbuis richting het noorden is momenteel een rijstrook dicht.

De aannemer bekijkt momenteel de schade en op basis daarvan zal besloten worden wanneer de schade gerepareerd gaat worden. De rechterrijstrook kan naar verwachting in de loop van de avondspits weer worden vrijgegeven.

Momenteel staat het verkeer vanuit Haarlem al op de A9 in de file. Ook de N208 is vastgelopen: daar wordt een vertraging van ongeveer een kwartier gemeten.

Omrijden via A9

Omrijden is in dit geval niet lastig: dat kan via de Wijkertunnel in de A9. Desondanks verwachten we door de problemen bij de Velsertunnel aanhoudende files op de A22, A9 en de N208.

De Velsertunnel werd rond 17:00 uur vrijgegeven, maar nog geen paar minuten later is er opnieuw een ongeluk gebeurd. Opnieuw is er in noordelijke richting een rijstrook dicht. Vooral de vertraging op de N208 vanuit Haarlem blijft groot.

Momenteel is men druk bezig met bergingswerkzaamheden. Er is nog steeds een rijstrook dicht. Vooral het verkeer op de N208 vanuit Haarlem en op de N202 vanuit Haarlem staat muurvast.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,257

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions