Linde breidt assortiment elektrische trekkers en platformwagens uit

Linde breidt assortiment elektrische trekkers en platformwagens uit
28-05-2015 10:12 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ALMERE - Linde Material Handling lanceert met de Linde P20 en de Linde W04 twee nieuwe producten. De Linde P20 is een wendbare elektrische trekker met een trekvermogen van 2 ton. De Linde W04 is de platformwagen uitvoering van deze trekker, met een draagvermogen van 0,4 ton en een trekvermogen van 1 ton.

De Linde P20 trekker en  Linde W04 platformwagen hebben perfecte stuureigenschappen, krachtige tractie, panoramisch zicht in alle richtingen en zijn uitermate geschikt voor interne transporttoepassingen.

Extra veiligheid voor de bestuurder

Door het compacte ontwerp van het Linde stuur blijft de bestuurder tijdens het rijden ruim binnen de contouren van de truck. De ergonomische dubbele greep, omgeven door een 4 mm dikke stalen beschermrand garandeert de veiligheid van de bestuurder.

Ergonomische werkplek

De nieuwe producten zijn voorzien van een comfortabele werkplek. Er is een zeer lage, veilige instap (150 mm), een verstelbare rugsteun en een uitklapbare zitplaats die in hoogte verstelbaar is.

Daarnaast is er een multifunctioneel digitaal display aanwezig en zijn er ruime, diepe opbergvakken voor bijvoorbeeld pakpapier, werkhandschoenen of schrijfgerei.

Wendbaar door korte draaicirkels

De Linde P20 en W04 zijn zeer compacte, smalle constructie met een breedte van slechts 600 mm. Door de korte draaicirkels (slechts 1080 mm en 1660 mm) zijn ze zeer geschikt voor het werken in smalle gangen en krappe ruimtes.

Onderhoudsvrije wisselstroommotor

De trekker en platformwagen worden aangedreven door een vocht- en stofdichte, onderhoudsvrije 1.5 kW wisselstroommotor. De maximumsnelheid van de machines, zowel beladen als onbeladen, is 8 km/h.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden