Clicky

 
Transport Online - Komend weekend verkeershinder op A27

Komend weekend verkeershinder op A27

Komend weekend verkeershinder op A27
28-05-2015 10:10 | Wegwerkzaamheden | auteur Tine van Knijff- van Hijum

GORINCHEM - Dit weekend, van vrijdagavond 29 mei negen uur tot maandagochtend 1 juni vijf uur werkt Rijkswaterstaat aan het onderhoud van de Merwedebrug. De A27 is hierdoor tussen de knooppunten Hooipolder en Gorinchem afgesloten in de richting van Gorinchem/Utrecht.

Tijdens dit weekend wordt de slijtlaag van het asfalt vervangen op het beweegbare deel van de Merwedebrug. Het verkeer moet rekening houden met omleidingen en een extra reistijd van maximaal dertig minuten.

Verkeer komende uit Breda en gaande in de richting van Gorinchem wordt ter plaatse met gele borden omgeleid via de A16 en de A15 (omleidingsroute W). Verkeer komende uit Den Bosch en gaande in de richting van Gorinchem wordt ter plaatse met gele borden omgeleid via de A2 en de A15 (omleidingsroute G). Verkeer komende uit Oosterhout en gaande in de richting van Gorinchem wordt ter plaatse met gele borden omgeleid via de A59, A2 en de A15 (omleidingsroute G).

Extra veerdiensten

Rijkswaterstaat biedt extra vaarten aan op het veer Brakel en Herwijnen en het veer Kop van ’t Land. Kijk voor meer informatie op Veerdienst de Biesbosch en Veerdienst Gorinchem.

Andere route buslijnen

Tijdens de werkzaamheden rijden buslijn 400 en 401 (van Breda/Oosterhout naar Utrecht) een andere route en stoppen daarom niet op de haltes Hank, Nieuwendijk en Sleewijk. Een pendelbus brengt de reizigers van deze haltes naar Raamsdonkveer. Op Raamsdonkveer kunnen reizigers overstappen op de buslijn naar Utrecht.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,111
Diesel1,731

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions