Transport Online - Vier nieuwe carrosserieën voor Bouw Logistic Services

Vier nieuwe carrosserieën voor Bouw Logistic Services

Vier nieuwe carrosserieën voor Bouw Logistic Services
28-05-2015 09:54 | Trailers | auteur De Redactie

NIJKERK - Woensdag 27 mei 2015 heeft firma Bouw Logistic Services uit Nijkerk vier nieuwe carrosserieën in ontvangst genomen van Carrosseriewerk Van de Weijer uit Putten. De carrosserieën zijn gemonteerd op vier nieuwe MAN’s TGM 15-250 euro 6 trucks welke zijn geleverd door Roordink Bedrijfswagens B.V.

De nieuwe trucks worden ingezet voor het vervoer van brood van een bakkerij die levert aan grootverbruikers, maar zijn ook inzetbaar voor het distributienetwerk en drankentransport van Bouw Logistic Services. Omdat deze trucks breed en intensief worden ingezet heeft Bouw Logistic Services gekozen voor de degelijkheid en kwaliteit van Carrosseriewerk Van de Weijer. De carrosserieën zijn voorzien van een 2-tons achtersluitende laadklep, RVS achterkader, gietvoer, volbad verzinkt onderframe, extra stootbalk onder de cabine en een geïsoleerd dak.

Carrosseriewerk Van de Weijer gevestigd te Putten (gld) is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in maatwerk  en serieproductie van diverse soorten carrosserieën zoals gesloten-, schuifzeil-, koel/vries- en open laadbakken. De verschillende carrosserieën worden zowel op trucks, opleggers, aanhangers en afzetframes gemonteerd.

Het familiebedrijf Bouw Logistic Services is in 80 jaar gegroeid tot een specialist in transport en warehousing. Vanuit het centraal gelegen Nijkerk verzorgen zij voor hun klanten voortransport, opslag en distributie van grondstoffen en eindproducten. De klanten kunnen rekenen op de beste afhandeling van hun goederenstroom - in de breedste zin van het woord.

Bouw Logistic Services heeft oplossingen voor alle logistieke wensen, komt afspraken na en beoogt een structurele samenwerking. Het bedrijf heeft daarvoor het beste equipment ter beschikking, moderne warehouses en betrokken medewerkers.

Foto's

 • J.Roeland
  J. WESSELS & Zn
 • J.Roeland
  AHLMANN
 • Vydraulics
  Vydraulics
 • Van Helden
  Van Helden

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,921
Diesel1,562

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen