Clicky

 
Transport Online - Zandbergen's Transport Tilburg start failliet Christian Hoefnagels Int. Transport door

Zandbergen's Transport Tilburg start failliet Christian Hoefnagels Int. Transport door

Zandbergen's Transport Tilburg start failliet Christian Hoefnagels Int. Transport door
26-05-2015 16:48 | Faillissementen | auteur Marcel van der Voort

MAASBRACHT - Het failliete Christian Hoefnagels Internationaal Transport uit Maasbracht is inmiddels doorgestart door Zandbergen’s Transport in Tilburg. Dat is bevestigd door curator mr. Ralf van der Pas.

Het transportbedrijf  aan de Sint Joosterweg 11  is dinsdag 12 mei failliet gegaan. "De exacte reden weet ik nog niet. Ik doe onderzoek naar de oorzaak", meldt de curator aan Transport Online.

Positieve reacties

"Wel is behoorlijk snel de doorstart in orde gekomen. Ik heb afgelopen zaterdag de werknemers op de hoogte gebracht over de gang van zaken. En er kwamen positieve reacties."

"Bij Christian Hoefnagels Internationaal Transport werken tussen de 40 en 45 personen. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen aan het werk gaan bij het doorgestarte bedrijf."

"Daarom vinden individuele gesprekken plaats met alle medewerkers. Een aantal heeft al een aanstelling gekregen", aldus mr. Van der Pas.

Snel ingesprongen

"Ik ben gelukkig met deze ontwikkeling. Zandbergen’s Transport Tilburg is een grote professionele organisatie en ze zijn hier snel op ingesprongen."

"De bedrijfsactiviteiten van Christian Hoefnagels Internationaal Transport zijn na de faillissementsuitspraak verder gegaan. Er was nauwelijks verstoring. Alles is goed opgepakt. De meeste klanten zijn gebleven."

En: "Er wordt in elk geval tot 15 augustus vanaf de bedrijfslocatie in Maasbracht gewerkt. Ondertussen komen er gesprekken met de verhuurder. En daarna wordt besloten of ze daar blijven."

Familiebedrijven

Het familiebedrijf Christian Hoefnagels Internationaal Transport bestond sinds 2007. En is gestart  door Christian Hoefnagels en Sanne Hoefnagels – Wullems. Ze vervoeren vooral dranken door de Benelux.

Het bedrijf beschikt volgens eerdere eigen opgave over 25 vrachtwagens, 60 trailers en zeven LZV voertuigen.

Zandbergen’s Transport is eveneens een familiebedrijf en gespecialiseerd in de transport van (fris)dranken. Ook vervoeren ze levensmiddelen.

Het bedrijf heeft vestigingen in Tilburg, Amsterdam en Limmen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,982
Diesel1,625

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions