Transport Online - Ontslagen swingende chauffeur in discobus

Ontslagen swingende chauffeur in discobus

Ontslagen swingende chauffeur in discobus
23-05-2015 20:16 | Algemeen | auteur Marcel van der Voort

ENSCHEDE - De vrolijke swingende buschauffeur Shandrick Elodia uit Enschede die eerder is ontslagen door vervoerder Syntus mocht zich afgelopen vrijdag helemaal uitleven in discobus Beatbuzz.

Een half jaar geleden verloor Elodia zijn plek achter het stuur van de bus omdat hij volgens zijn baas te vrolijk was. Zijn gezang en vrolijkheid zou de veiligheid niet ten goede komen.

De chauffeur baalde totdat er een mogelijke oplossing werd gevonden: De discobus. Harde muziek uit geluidsboxen en discolampen, dat is echt iets voor hem.

Fans

Afgelopen vrijdagavond laat begon hij zijn eerste rit en dat beviel goed. Het blijkt dat zijn toenmalige gedrag ook fans heeft opgeleverd. Een paar "oude" reizigers zaten nu ook weer in de bus.

Elodia deed eenmalig de pendelverbinding tussen Enschede en Hengelo. Druk was het niet, tijdens de rit. Slechts enkele discogangers kwamen bij de vrolijke chauffeur in de bus. Hij ziet er zelf wel een vervolg in. Bijvoorbeeld feestende passagiers vervoeren van en naar de Duitse discotheek Index.
 NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,659
Diesel1,280

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions