Clicky

 
Transport Online - Dodelijk ongeval met twee vrachtwagens op A17 in Zevenbergen [+foto's]

Dodelijk ongeval met twee vrachtwagens op A17 in Zevenbergen

Dodelijk ongeval met twee vrachtwagens op A17 in Zevenbergen [+foto's]
22-05-2015 16:57 | Ongevallen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

ZEVENBERGEN - Op de A17 bij Zevenbergen is vanmiddag rond half drie een dodelijk ongeval met twee vrachtwagens gebeurd. De ene vrachtwagen reed achterop de andere vrachtwagen, nadat een file was ontstaan na een eerder ongeval. De chauffeur van de achterste vrachtwagen is overleden, meldt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

De weg is voorlopig dicht, volgens Rijkswaterstaat wordt deze pas rond acht uur vanavond vrijgegeven. Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant meldt dat er sprake is van een verkeersinfarct op de A17/A58 en dat alle hulpdiensten ter plaatse nauw samenwerken.

Het ingesloten verkeer wordt onder begeleiding van de politie en Rijkswaterstaat weggeleid.  De A17 zal ter hoogte van Klaverpolder nog uren dicht zijn, meldt Rijkswaterstaat. In deze tijd wordt er onderzoek ingesteld en vinden de bergingswerkzaamheden plaats.

De Verkeersinformatiedienst (VID) meldt eveneens dat weggebruikers die zich achter de locatie van het ongeval bevinden, straks door de politie worden weggeleid. "Als je vooraan staat duurt het nog wel even", aldus de VID.

Inmiddels loopt heel West-Brabant vast, meldt de VID. "In totaal staat daar nu gemakkelijk meer dan veertig kilometer file."
©Foto's: Ad Testers

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden