Clicky

 Pharma koeltrailers voor GLS Logistics Services

Pharma koeltrailers voor GLS Logistics Services
22-05-2015 10:43 | Trailers | auteur De Redactie

Van Gerwen Logistics Services, kortweg GLS, is een trouwe klant van Schmitz Cargobull. De complete vloot van 24 trailers bestaat uit trailers van Schmitz Cargobull. Onlangs werden er weer vijf stuks aan de vloot toegevoegd, voorzien van een Pharma certificaat. GLS besloot tot de aankoop vanwege de toename van werkzaamheden.

Vanaf het begin van GLS twaalf jaar geleden, werkt het bedrijf met trailers van Schmitz Cargobull. ''Eigenlijk was ik op zoek naar een gebruikte Schmitz-trailer'', legt directeur Gerard van Gerwen uit. ''Ik raakte in gesprek met Schmitz en daar kwam eigenlijk uit dat een nieuwe trailer een betere optie voor mij was.''

De eerste nieuwe trailer beviel uitstekend en gaandeweg, naarmate het bedrijf sneller groeide,  werd Schmitz Cargobull een vaste waarde in de bedrijfsvoering van GLS Logistics.

Het bijzondere aan deze koeltrailers van Schmitz Cargobull is dat ze zijn goedgekeurd voor het vervoer van medicijnen. Het vervoer van medicijnen moet volgens de onlangs op Europees niveau  ingevoerde GDP-richtlijn te allen tijde geconditioneerd gebeuren. Daartoe moet de trailer aan aanvullende strenge eisen voldoen, die verder gaan dan de bekende FRC-eisen. Schmitz Cargobull speelt als een van de eerste trailerfabrikanten in op deze nieuwe eisen die al tot de nodige vraag uit de markt hebben geleid.

Overigens vervoert GLS Logistics Services veel meer dan alleen maar medicijnen. Het bedrijf is gespecialiseerd op geconditioneerd vervoer van en naar Duitsland in alle soorten en maten. Ziehier de reden waarom de nieuwe trailers met de krachtigste koelmachines zijn uitgerust die Carrier kan bieden.

Andere kenmerken zijn de onderschuif laadklep en het robuuste afgewerkte achterdeel van de trailers. Het hang- en sluitwerk is van de beste kwaliteit en GLS heeft hier nog een robuust SBS-slot aan toegevoegd.  Om trailer en toebehoren netjes te houden monteert GLS spatlappen onder de trailer. De vorm van de achterkant beveiligt de achterlichten optimaal, het is duidelijk dat GLS tot zijn trailer oplossingen komt na ervaring uit de praktijk. De nieuwe trailers van GLS staan op Rotos-assen van Schmitz en ze zijn voorzien van Hankook HT 22 banden.

Schmitz heeft zich de afgelopen kwart eeuw in Nederland ontwikkeld tot marktleider op trailergebied. Schmitz Cargobull Nederland heeft in alle geledingen van de markt een uitstekende reputatie opgebouwd wat een rechtstreeks gevolg is van de Duitse bouwkwaliteit die Schmitz standaard levert.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,156
Diesel1,981

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats