Clicky


Gertjan Boom per 1 juni Managing Director bij Van der Wal

Gertjan Boom per 1 juni Managing Director bij Van der Wal
22-05-2015 09:57 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

UTRECHT - Per 1 juni 2015 treedt Gertjan Boom aan in de functie van Managing Director bij Van der Wal. Eigenaar en CEO Henk van der Wal krijgt zodoende meer tijd zich bezig te houden met business development en speciale projecten rondom het thema duurzaamheid.

Gertjan Boom (52) heeft de afgelopen 25 jaar carrière gemaakt in de verpakkingsindustrie bij de multinationals Greif en Schütz. In zijn laatste positie was hij werkzaam als Business Unit Manager Asia-Pacific bij Schütz Container Systems in Shanghai.

Gertjan over zijn benoeming: “Van der Wal is een zeer dynamische transportonderneming met sterke normen en waarden, waar veel competente mensen werken. Het is voor mij een fantastische uitdaging om mede richting te mogen geven aan de ambitieuze plannen en de verdere ontwikkeling van deze onderneming."

Henk van der Wal is erg blij met de komst van Gertjan Boom. “Gertjan kan door zijn jarenlange ervaring bij multinationals aan de verladerskant goed inspelen op de klantbehoeften en de ontwikkelingen in de markt."   

Naast Henk van der Wal en Gertjan Boom maakt ook Financial Director Frank Korsmit deel uit van de directie van Van der Wal.  

Van der Wal is in 1924 opgericht als taxibedrijf door Toon van der Wal. In 1985 nam de huidige eigenaar Henk van der Wal het stokje over. Inmiddels is het bedrijf in 90 jaar uitgegroeid tot een allround logistiek dienstverlener met vestigingen in Nederland, Engeland, Polen, Azerbeidzjan, Kazachstan en Rusland. Sinds een aantal jaar biedt Van der Wal niet alleen fysieke transportmogelijkheden aan, maar ook 3PL en 4PL activiteiten. Bij Van der Wal werken circa 350 medewerkers.