A73 bij Belfeld dicht wegens gekantelde vrachtwagen

 A73 bij Belfeld dicht wegens gekantelde vrachtwagen [+foto's]
21-05-2015 15:20 | Ongevallen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

BELFELD - Op de A73 van Nijmegen naar Maasbracht is vanmiddag een vrachtwagen met mest gekanteld tussen Belfeld en Beesel. De vrachtwagenchauffeur is met zijn vrachtwagen door de middengeleider van de A73 gereden en gekanteld op de weghelft richting het zuiden terecht gekomen. De politie meldt dat de bestuurder vermoedelijk achter het stuur onwel is geworden. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

De weg is helemaal afgesloten, er staat inmiddels drie kilometer file. In de andere richting is één rijstrook afgesloten.

Verkeer richting Maastricht zal om moeten rijden via Eindhoven. Dit kan door vanaf knooppunt Zaarderheiken voor de borden Eindhoven te kiezen en te rijden via de A67 en de A2.

Het bergen van de vrachtwagen gaat lange tijd duren, de eerste prognose is dat de rijbaan pas om zes uur vanavond vrijgegeven zal worden.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden