Clicky

 
Transport Online - Roemeense vrachtwagen met vier versleten banden van de weg gehaald [+foto]

Roemeense vrachtwagen met vier versleten banden van de weg gehaald

Roemeense vrachtwagen met vier versleten banden van de weg gehaald [+foto]
20-05-2015 13:18 | Transport | auteur Tine van Knijff- van Hijum

BAD BENTHEIM - Zelfs de karkassen waren al zichtbaar bij een Roemeense vrachtwagencombinatie met vier compleet versleten banden. De wagen werd door de politie bij de grensovergang Bad Bentheim van de weg gehaald tijdens een internationale veiligheidscontrole die de Nederlandse en Duitse politie dinsdag uitvoerde in het grensgebied tussen Nederland en Duitsland. Zelfs de karkassen waren al zichtbaar.

Ook een Hongaarse vrachtwagencombinatie werd bij Bad Bentheim stilgezet. Deze had een gescheurde koppeling, een gescheurde remschijf en een kapot wiel. Beide vrachtwagens mochten niet verder rijden. Drie andere vrachtwagencombinaties met afval, zonder de benodigde vergunning, weden teruggestuurd naar Nederland.

In Börde bij Magdeburg werd tijdens de controle een trekker met oplegger veilig gesteld, die afgelopen vrijdag elders in Duitsland (Dissen) bleek te zijn gestolen.

Op de N280 bij Roermond werd een Belgische taxi aangehouden. In de wielkas van het reservewiel werd een geldbedrag van 27.980 euro aangetroffen. Volgens de bestuurder was het geld legaal, toch is het door de politie voorlopig veilig gesteld. In de hogesnelheidstrein van Nederland naar Duitsland werden twee Nederlandse mannen van 25 en 38 jaar aangehouden die 400 gram cocaïne in een fles douchegel hadden verstopt. De fles werd gevonden onder de zitting van een treinstoel, bevestigd met klittenband.

Op de Eems-Dollard werd een tanker gecontroleerd. Volgens de papieren moest er in de tanker ongeveer vijftien m3 zuur aanwezig zijn voor de zuivering van tanks. Uit onderzoek bleek dat er nog slechts acht m3 zuur aanwezig was. De ontbrekende m3 zijn waarschijnlijk illegaal geloosd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,989
Diesel1,752

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions