Clicky


Renault D18 Wide bakwagen voor Primapack Tiel

Renault D18 Wide bakwagen voor Primapack Tiel
19-05-2015 15:47 | Renault | auteur Tine van Knijff- van Hijum

TIEL - Primapack in Tiel heeft een Renault D18 Wide bakwagen in gebruik genomen. De opbouw van de laadbak is in samenwerking met Hartog Waardenburg tot stand gekomen. De naamsbekendheid van Van Mourik Tiel en de bekende service waren doorslaggevend om voor een Renault te kiezen.

De Renault D18 Wide is voorzien van alle gemakken om het onderweg zo comfortabel mogelijk te hebben, zo is er onder andere een ruime cabine, een Optidriver automaat en een koelkast.

Met ruim veertig jaar ervaring in de wereld van kunststof verpakkingen, is Primapack uitgegroeid tot een betrouwbare en servicegerichte verpakkingsleverancier voor vele bedrijven in binnen- en buitenland. Het assortiment kunststof verpakkingen, bestaande uit ondermeer flacons, jerrycans en vaten, is continu aan uitbreiding onderhevig.



Zo is Primapack ook uw leverancier voor bijvoorbeeld Politainers (bag in box met UN-keur), doseerpompen, verstuivers, allerhande schroefdoppen en accessoires.

Ook voor PET-flacons en pharmaverpakkingen kan Primapack klanten uitstekend van deskundig advies voorzien. Zij informeren graag over de vele standaardmodellen, en over het ontwikkelen van uw eigen model PET-flacon.