Clicky


Rijstrook A67 weer open na aanrijding tussen twee vrachtwagens

Rijstrook A67 weer open na aanrijding tussen twee vrachtwagens [+foto]
18-05-2015 10:40 | Ongevallen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

ASTEN - Op de A67 tussen Asten en Someren, richting Eindhoven, is vanochtend net na acht uur een ongeluk gebeurd waarbij twee vrachtwagens betrokken zijn. Volgens een woordvoerder van Rijkswaterstaat zijn er ook twee auto's bij de aanrijding betrokken.

Het is nog niet duidelijk of er gewonden zijn gevallen bij de aanrijding. Er is een ambulance opgeroepen om eventuele gewonden te verzorgen en indien nodig te vervoeren.

De aanrijding gebeurde op de rechterrijstrook, waarna de beide vrachtwagens doorschoven naar de vluchtstrook. Daar kwamen ze beide tot stilstand.

Door de aanrijding is er olie en andere rommel op het wegdek terechtgekomen. Dat zal, wanneer alle voertuigen eenmaal geborgen zijn, door een ZOAB-cleaner opgeruimd moeten worden, meldt de Verkeersinformatiedienst (VID).

In tegenstelling tot wat eerder werd verwacht, zijn zojuist alle rijstroken vrijgegeven. De file lost ook in rap tempo op, meldt de VID. In eerste instantie werd verwacht dat de rechterrijstrook vanochtend kwart over elf pas vrijgegeven zou kunnen worden.