Clicky


Drie nieuwe opleggers voor Grolleman Transport

Drie nieuwe opleggers voor Grolleman Transport
15-05-2015 16:35 | Overig | auteur Tine van Knijff- van Hijum

WIJHE - Wezenberg Trailers heeft drie nieuwe opleggers geleverd aan Grolleman Transport, twee starre koelopleggers en een gestuurde schuifzeiloplegger. Alledrie de opleggers zijn uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van Grolleman. De twee starre koelopleggers zijn uitgevoerd in duoplex-steel en bevatten een Thermo King SLXe-400 en een double-stocksysteem.

De gestuurde schuifzeiloplegger bevat een kooi-aapconstructie die pneumatisch uitschuifbaar is gemaakt door Wezenberg Trailers, iets wat vanaf fabriek niet mogelijk is. De oplegger is uitgevoerd met een verplaatsbaar kopschot, rongpotten, drie grote RVS-kisten, hefdak, centrale smering, camerasysteem en tien tons luchtbalgen. Ook is er een opbergmogelijkheid gemaakt voor rongpotten tegen het kopschot, wat gelijkt dient als contragewicht.



Grolleman Transport, gevestigd in Wijhe, heeft zich de afgelopen tachtig jaar ontwikkeld tot een moderne transportonderneming. Grolleman Transport is gespecialiseerd in het vervoer van  bouwmaterialen en koel- en vriestransport.