Clicky

 
Transport Online - Man op parkeerplaats voor vrachtwagens beroofd door nepagent

Man op parkeerplaats voor vrachtwagens beroofd door nepagent

Man op parkeerplaats voor vrachtwagens beroofd door nepagent
15-05-2015 14:51 | Criminaliteit | auteur Tine van Knijff- van Hijum

HOOGLAND - Op een parkeerplaats voor vrachtwagens langs de A1, ter hoogte van Hoogland, is gisteravond rond elf uur een man beroofd door een nepagent. De man sliep in een bestelbus op de parkeerplaats, toen er op zijn raam werd getikt. De man deed de deur open, waarop de nepagent hem iets liet zien wat door moest gaan voor een politielegitimatiebewijs.

De nepagent scheen met een zaklamp door de bestelbus en vroeg onder andere of de man geld bij zich had. De man toonde zijn geld en onder het mom van onderzoeken of het geld wel echt was, liep de nepagent ermee weg en kwam niet meer terug. Het slachtoffer alarmeerde de politie. De nepagent werd niet meer aangetroffen.

Signalement van de nepagent

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen, of mensen die meer weten van deze zaak, of ook slachtoffer zijn geworden, contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Het gaat om een getinte man van ongeveer 35 jaar oud, hij is ongeveer 1.85 meter lang en heeft een atletisch postuur. De man heeft zwart, kort haar en een zwarte stoppelbaard. Hij droeg een donkere baseballpet, een bruine broek, sportschoenen met witte zolen en donkerkleurige korte jas.

Foto's

  • Hoogland
    Hoogland

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,176
Diesel2,059

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats