Clicky


Borchwerf II krijgt logistieke campus van 70.000 m2

Borchwerf II krijgt logistieke campus van 70.000 m2
15-05-2015 16:26 | Algemeen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

HALDERBERGE - Wethouders Jan Akkermans en Peter Bons van de gemeente Halderberge hebben officieel de omgevingsvergunning aan Groep Heylen overhandigd voor de realisatie van de logistieke campus van 70.000 m2 op Bedrijventerrein Borchwerf II. Wethouder Akkermans: “Dit is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van dit bedrijventerrein. Met de verstrekking van deze omgevingsvergunning faciliteren we nieuwe mogelijkheden voor logistieke dienstverlening binnen mondiale distributienetwerken. Tussen de Mainports Antwerpen en Rotterdam is Borchwerf II goed gepositioneerd voor een logistieke campus.”

Met de ontwikkelingen op Bedrijventerrein Borchwerf II anticipeert Groep Heylen op de klantenbehoefte aan flexibele bedrijfsruimte en speelt de Belgische investeerder in op de dynamiek in de markt.



Wim Heylen: “Wij investeren graag op deze locatie in Nederland. Het nieuwe logistieke gebouw ligt zeer centraal direct aan de afslag 21 van de snelweg A17. Je zit hier midden tussen grote logistieke bedrijven die vanaf Borchwerf II distribueren tot ver in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Daarnaast stimuleren de ligging tussen Antwerpen en Rotterdam, de goede bereikbaarheid over de weg en de hoogwaardige uitstraling van Borchwerf II hier het ondernemersklimaat.”