Transport Online - Mijd E34/E313 bij Antwerpen; maar één rijstrook open

Mijd E34/E313 bij Antwerpen; maar één rijstrook open

Mijd E34/E313 bij Antwerpen; maar één rijstrook open
15-05-2015 11:11 | Wegwerkzaamheden | auteur Tine van Knijff- van Hijum

ANTWERPEN - De Nederlandse Verkeersinformatiedienst (VID) en het Belgische Verkeerscentrum Vlaanderen adviseren weggebruikers dit Hemelvaartsweekend de E34/E313 ten oosten van Antwerpen te mijden. Op de route vanuit Eindhoven wordt tot maandagochtend gewerkt aan de rijbaan van de E313 nabij Antwerpen. Er is slechts één rijstrook open, wat dagelijks tot veel vertraging leidt.

De VID adviseert automobilisten de route vanaf Eindhoven via de E34/E313 te mijden. De beste optie is om voor de route via Breda te kiezen over de Belgische E19. Daar is kans op enige vertraging door omrijders, maar de wachttijd is nooit zo lang als op de route vanaf Eindhoven.

Verkeerscentrum Vlaanderen bevestigt dat weggebruikers rekening moeten houden met ernstige hinder vanaf Ranst tot Antwerpen-Oost richting Antwerpen. Vanaf knooppunt Ranst tot knooppunt Antwerpen-Oost moet het verkeer over één rijstrook richting Antwerpen. Uitrit 17 naar Antwerpen-Centrum/Borgerhout is afgesloten. "Vermijd de regio indien mogelijk", aldus het Verkeerscentrum.

Het Verkeerscentrum adviseert verkeer vanaf Eindhoven ook via de E19 te rijden, evenals verkeer vanuit Hasselt.

Op Hemelvaartsdag leidden de werkzaamheden tot zoveel vertraging dat het Rode Kruis water uitdeelde in de file. De komende dagen zal er opnieuw sprake zijn van veel verkeershinder.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,563

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen