Transport Online - Hiab introduceert twaalf lichtgewicht kranen in T-serie

Hiab introduceert twaalf lichtgewicht kranen in T-serie

Hiab introduceert twaalf lichtgewicht kranen in T-serie
15-05-2015 09:33 | Overig | auteur Tine van Knijff- van Hijum

HELSINKI (F) - Hiab, onderdeel van Cargotec, introduceert twaalf nieuwe lichtgewicht kranen uit de T-serie met hybride technologie en een hefvermogen tussen 1,2 en 3,5 tonmeter. De nieuwe kranen, die zijn ontworpen voor montage op pick-ups en lichte trucks, voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn bijzonder gemakkelijk te gebruiken dankzij de geavanceerde functionaliteit van het besturingssysteem. De T-serie is ontwikkeld voor een groot aantal verschillende toepassingen, met name in de bouw, civiele techniek en energiebranche.

"Het ontwerp van deze kranen is volledig afgestemd op de wensen van onze klanten. We weten precies wat operators nodig hebben als ze materiaal verplaatsen en vervoeren. Het is de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun dienstverlening die ervoor zorgt dat klanten terugkomen en ze succesvol zijn", zegt Carl Gustaf Göransson, senior vicepresident, Sales and Markets. 

De nieuwe kranen uit de T-serie hebben een aantal functies die bijdragen aan de hoge kwaliteit, zoals een gietstalen voet die duurzaam en volledig afgedicht is om verontreiniging door olie te voorkomen. De kranen zijn gelakt volgens de nieuwe lakstandaard nDuranceTM van Hiab, die langdurig bescherming biedt en garandeert dat de kraan er lang goed blijft uitzien. 

"We hebben het ontwerp vernieuwd met de laatste innovatieve technologie en hebben op basis van wensen van onze klanten functies toegevoegd, zoals 'Smart Control', waarmee meerdere kraanbewegingen tegelijkertijd kunnen worden uitgevoerd", aldus Göransson. Dankzij het geïntegreerde subframe kan de kraan snel en eenvoudig op het voertuig worden gemonteerd, waardoor klanten veel tijd en geld besparen bij de opbouw. Bovendien kunnen ze ook de specificaties van de kraan beter afstemmen op hun specifieke behoeften.

Bovendien is het hybride besturingssysteem, dat wordt gevoed door batterijen die worden opgeladen als de motor loopt, milieuvriendelijk en energiezuinig. Om de markt beter te bedienen en de levertijd zo kort mogelijk te houden, heeft Hiab in haar moderne fabriek in Stargard een speciaal snel productiesysteem geïmplementeerd voor modellen waarnaar veel vraag is.

"Het aantal verschillende toepassingen van deze lichtgewicht kranen is enorm. Kranen uit de T-serie zijn zo gebouwd dat ze eenvoudig op een bestelwagen, pick-up of lichte vrachtwagen kunnen worden geïnstalleerd waardoor ze ideaal zijn voor het uitladen van apparatuur en materiaal vlakbij de werkplek," voegt Patrik Kvarnlöf, product business manager toe."We hebben nu een kraan voor vrijwel elke toepassing. Ze zijn allemaal eenvoudig te bedienen en onderscheiden zich door hun vermogen en duurzaamheid. Ze zijn betrouwbaar en functioneel, ze kunnen worden aangepast aan de behoefte van de klant en, niet op de laatste plaats, ze zien er fantastisch uit dankzij het nieuwe lakproces nDuranceTM van Hiab dat wordt gebruikt voor de hele reeks." Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,658
Diesel1,319

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions