Clicky


Tien Talson tapijtopleggers voor Verhoek Int. Transport

Tien Talson tapijtopleggers voor Verhoek Int. Transport
15-05-2015 09:16 | Overig | auteur Tine van Knijff- van Hijum

VENLO - Talson heeft tien opleggers genaamd TCM TAL geleverd aan internationale logistiek dienstverlener Verhoek Int. Transport. De opleggers gaan gebruikt worden voor transport van tapijt.

Dé Nederlandse expert voor productie van gesloten kastenopleggers, Talson, focust zich op continue verbeteringen in het intermodale vervoer, door een breed scala van producten aan te bieden in de textielsector, de distributiesector en de luchtvrachtsector.

Talson’s TCM TAL is speciaal ontworpen voor vervoer van tapijtrollen. Deze voertuigen bezitten een speciale tapijtkar en een voordeur om het laden en lossen te vergemakkelijken en efficiënter te laten verlopen. TCM TAL is één van de weinige opleggers in de markt die op 385/55R/22,5 banden een inwendige hoogte van 2.900mm aanbiedt, en die speciaal is ontworpen voor transport van tapijt.

Deze voertuigen hebben een gegalvaniseerd semi-chassis gemaakt van hoogwaardig staal voor een hogere bestendigheid tegen roest, met een lichtgewicht zelfdragende aluminium kast. Talson zijwanden zijn gemaakt van gecertificeerde aluminium platen die zijn gemonteerd op gelijke maten met behulp van popnagels. Dit is met name interessant vanwege de korte tijd die het voertuig maar hoeft door te brengen in de werkplaats.

Verhoek Int. Transport biedt logistieke dienstverlening door bijna heel Europa, met een speciale focus op de Benelux-landen, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Denemarken. Verhoek is gespecialiseerd in vervoer van kwetsbare goederen en tapijtrollen.