Transport Online - Raben opent nieuw logistiek centrum in Polen

Raben opent nieuw logistiek centrum in Polen

Raben opent nieuw logistiek centrum in Polen
13-05-2015 15:14 | Algemeen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

RZESZÓW (P) - Raben Polska opent op 15 mei een nieuw logistiek centrum in Rzeszów in Polen. Het nieuwe depot betekent een investering van 25 miljoen Poolse Zloty (ongeveer 6,25 miljoen euro) voor de Raben Group, een grote logistieke dienstverlener. In het magazijn en op het kantoor werken straks ruim zestig mensen en ongeveer 35 partnerleveranciers.

Het nieuwe depot heeft: een cross-dock magazijn met een capaciteit van vijfduizend vierkant emeter, een drie verdiepingen tellend kantoorgebouw met een bruikbaar oppervlakte van 860 vierkante meter en 23.300 vierkante meter aan trottoirs, parkeerplaatsen en manoeuvreerwerven voor auto's.

"Naar aanleiding van markt-tendensen, ontwikkelen wij ons distributienetwerk en optimaliseren wij onze transport- en cross-docking processen. Het magazijn in Rzeszów zal zorgen voor een nog betere flexibiliteit van de leveringen, waardoor de veiligheid van de zendingen van onze klanten zal toenemen. Een belangrijke factor in de keuze van de locatie waren de convergerende doelstellingen van Raben Group en de stad Rzeszów. Innovativiteit, openheid en de ontwikkeling van ecologische technologieën past perfect in onze gezamenlijke missies", aldus Ewald Raben, CEO Raben Group.

De stad is een belangrijke locatie op de kaart van Europa. Het ligt op de kruising van de internationale route E-40 Dresden - Kiev met de nationale wegen 9 en 19, die de kortste verbinding tussen de Scandinavische en Baltische landen en Centraal- en Oost-Europa biedt. De snelweg A-4, momenteel in aanbouw, zal een gemakkelijke verbinding zijn tussen het wegennet van West-Europa en Oekraïne als onderdeel van III Pan-European Corridor.

"We zijn erop gericht om gebruik te maken van de voordelen van onze locatie. We zijn dichtbij onze klanten en we zijn steeds een perfecte aanvulling op het aanbod van de Raben Group voor de klanten in onze regio. De Raben Group heeft ecologie hoog in het vaandel staan, zodat we moderne technologieën hebben gebruikt in onze faciliteiten’’, aldus Stefania Bondos, Regional Director Raben Polska.

Raben Group, ook de vestiging in Rzeszów, biedt logistieke diensten voor kleine, middelgrote en grote bedrijven.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 10 mei t/m zondag 16 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,896
Diesel1,524

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen