Clicky


Christian Hoefnagels Internationaal Transport BV failliet verklaard

Christian Hoefnagels Internationaal Transport BV failliet verklaard
13-05-2015 10:33 | Faillissementen | auteur Esther van der Wal-de Vries

MAASBRACHT - Op dinsdag 12 mei is voor de rechtbank van Oost-Brabant Christian Hoefnagels Internationaal Transport BV failliet verklaard. Het bedrijf is gevestigd aan de Sint Joosterweg 11 in Maasbracht.

Wat de oorzaak is voor het faillissement is op dit moment niet bekend. Er is verschillende keren geprobeerd contact te leggen met curator Mr. van der Pas, maar deze helaas niet bereikbaar voor verdere toelichting.

Volgens de laatste gegevens van de Kamer van koophandel werkten er 30 werknemers bij het transportbedrijf. Daarnaast zijn er circa tien charters voor het bedrijf werkzaam.

Christian Hoefnagels Internationaal Transport is een familiebedrijf dat in 2007 opgericht werd door Christian Hopefnagels en Sanne Hoefnagels - Wullems.

Volgens de bedrijfswebsite beschikt het bedrijf over zo'n 25 vrachtwagens, 60 trailers en zeven LZV voertuigen.

De hoofdactiviteit van Christian Hoefnagels Internationaal Transport is het vervoer van dranken door de gehele Benelux.

In augustus 2014 kwam Christian Hoefnagels in het nieuws omdat hij via Facebook op jacht was naar de hoofddader van de diefstal van vrachtwagens, opleggers en een bakwagen. Hij wil 5.000 euro betalen aan degene die de Turk H. bij hem aan de balie afleverde. "Dood of levend, het maakt ons niet uit", stelde hij toen.

Een paar dagen later verwijderde hij echter de berichtjes en foto's weer van zijn Facebookpagina nadat er met een rechtszaak werd gedreigd op zijn Facebookpagina.