Clicky


Nieuwe General Manager Sales voor Broekman Logistics

Nieuwe General Manager Sales voor Broekman Logistics
13-05-2015 09:19 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Vanaf 15 juni zal Eveline van den Bosch bij Broekman Logistics in dienst treden als General Manager Sales. Eveline is afkomstig van NDL/HIDC en zal bij Broekman Logistics het Warehousing & Distribution team gaan versterken.

Eveline van den Bosch: “Na bijna acht jaar verruil ik Nederland Distributie Land (NDL/HIDC) voor Broekman Logistics. Bij NDL heb ik mooie stappen kunnen maken, een groot internationaal netwerk opgebouwd en vele strategische supply chain discussies mogen voeren, wat zeer waardevol geweest is voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb met erg veel plezier bij NDL gewerkt, een kleine club met enorm betrokken collega’s en veel ruimte voor ondernemen.”

Over Broekman Logistics zegt Eveline: “Broekman Logistics is een platte organisatie met een echte Rotterdamse mentaliteit. Er liggen uitdagende plannen en een heldere visie, ondersteund door mensen die een grote betrokkenheid en ondernemers spirit kennen. De kans die ik aangeboden krijg om een team professionals aan te gaan sturen en zorg te gaan dragen voor verdere positionering en uitbreiding van het klanten portfolio, grijp ik dan ook graag met beide handen aan.”

Remco Buurman, algemeen directeur NDL/HIDC: “Eveline heeft zich de afgelopen jaren met grote toewijding en deskundigheid voor NDL/HIDC ingezet. Het doet me genoegen dat haar werkzaamheden bij NDL/HIDC een prima springplank vormen naar zo’n uitdagende functie bij een toonaangevende logistieke dienstverlener. Ik wil Eveline hartelijk danken voor haar bijdrage aan het succes van NDL/HIDC en wens haar veel succes met haar nieuwe baan bij deze mooie organisatie.”

Volgens Jacques Kleinkramer, Managing Director Warehousing & Distribution: “De reden dat wij als Broekman Logistics binnen de Divisie W&D hebben gekozen voor Eveline is evident. Broekman heeft een zeer ambitieuze groei strategie en om die waar te blijven maken zullen we ons team continue moeten monitoren en versterken waar nodig met professionals als Eveline."

"Met de door haar, wereldwijde, opgedane ervaring bij NDL in logistiek en warehousing is zij een zeer welkome aanvulling en ik ben ervan overtuigd dat zij in haar rol als GM Sales ons bedrijf nog succesvoller zal maken.”