Clicky


Dnata krijgt vrachtcontract van Virgin Atlantic Cargo voor Australië

Dnata krijgt vrachtcontract van Virgin Atlantic Cargo voor Australië
12-05-2015 14:03 | Algemeen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

SYDNEY - Dnata heeft een vrachtafhandelingscontract gekregen van Virgin Atlantic Cargo voor de Australische luchthavens in Sydney, Melbourne en Brisbane.

Volgens het nieuwe contract zal Dnata alle lading beheren aan boord van Virgin Australia’s dagelijkse vluchten van en naar Sydney en Brisbane en Los Angeles, en de drie vluchten die de luchtvaartmaatschappij elke week onderneemt tussen Sydney en Abu Dhabi.

Virgin Atlantic is uitbesteed aan Virgin Australia en beheert alle internationale lading op de afstandsvluchten van de luchtvaartmaatschappij. Als onderdeel van de deal verhuist Team Virgin Atlantic Cargo in Australië naar Dnata's vrachtterminal in Sydney.



In 2014 produceerde Virgin Atlantic achttienduizend ton vracht voor Virgin Australia, een stijging van 21% ten opzichte van het voorgaande jaar. Deze positieve trend zette zich voort in het eerste kwartaal van 2015

Neil Vernon, Virgin Atlantic's Vice President Sales International: "Met de groei die we genereren voor Virgin Australia, evenals ons eigen verkeer van en naar Australië -dat verbonden is met ons netwerk in Los Angeles- is het belangrijk dat we ervoor zorgen dat we onze klanten de hoogste niveaus van dienstverlening bieden. Dnata is een gevestigde en bewezen partner voor Virgin Atlantic in het Verenigd Koninkrijk en we zijn ervan overtuigd dat zij voldoen aan onze hoge verwachtingen in Australië. Daarom wil ik van deze gelegenheid gebruik om Qantas te bedanken voor al hun steun in het verleden."



Daniela Marsilli, CEO van Dnata Australië, zei: "Virgin Atlantic is een belangrijke partner van Dnata's op vele luchthavens in ons internationale netwerk. Wij ondersteunen al hun activiteiten in het Verenigd Koninkrijk en Dubai, en ik weet dat we hun verwachtingen in Sydney, Melbourne en Brisbane zullen overtreffen. Dit contract is een blijk van vertrouwen in het vermogen van onze teams om efficiënt en veilig te werken, in Australië en over de hele wereld."