Clicky

 
Transport Online - Gestolen vrachtwagen in Weert vol amfetamineafval [+foto]

Gestolen vrachtwagen in Weert vol amfetamineafval

Gestolen vrachtwagen in Weert vol amfetamineafval [+foto]

WEERT - In het laadruim van een vrachtwagen die geparkeerd stond op een uitvoegstrook van de Roermondseweg in Weert, trof de politie maandagavond rond negen uur enkele kubusachtige vaten met, wat bleek te zijn, ongeveer zevenduizend liter aan amfetamineafval. Deze afvalvloeistof was afkomstig uit een drugslab.

Uit voorzorg heeft de politie daarop de directe omgeving en de Roermondseweg 's nachts lange tijd afgesloten voor het verkeer. Er is geen direct gevaar voor de omgeving. De brandweer heeft een verkenning gedaan en de vaten veiliggesteld.

Gestolen vrachtwagen uit Duitsland

De experts van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) zijn ter ondersteuning voor het politieonderzoek ingezet. Nader technisch onderzoek heeft duidelijkheid gegeven over welke stof er exact in de vaten zat. De aangetroffen vrachtauto blijkt afkomstig uit Duitsland. Uit onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat hij daar als gestolen staat geregistreerd.

Getuigenoproep

De politie zoekt getuigen die meer informatie hebben voor het lopende onderzoek. Weggebruikers die maandag over de Roermondseweg zijn gereden en verdachte zaken hebben gezien, wordt verzocht zich te melden. Elk detail kan belangrijk zijn voor het politieonderzoek. Heeft u informatie dan kunt u deze delen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Online melden kan via de website van de politie en anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

©Foto: Johan Bloemers / SQ Vision

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats