Clicky


Dronken vrachtwagenchauffeur valt politie aan

Dronken vrachtwagenchauffeur valt politie aan
11-05-2015 12:18 | Buitenland | auteur Tine van Knijff- van Hijum

KAPELLEN (LUX) - Een beschonken vrachtwagenchauffeur zorgde zaterdag voor nogal wat oproer op parkeerplaats Kapellen in Luxemburg. Eerste klampte hij in de winkel van het tankstation klanten aan, daarna viel hij de politie aan.

De vrachtwagenchauffeur had duidelijk teveel gedronken, toen hij zaterdagmiddag om kwart voor vier in de winkel van het tankstation klanten aanklampte. Hij viel daarna plat op zijn gezicht en raakte gewond.

De paramedici die ter plaatse kwamen waren niet in staat om de vrachtwagenchauffeur rustig te krijgen. Hij verzette zich hevig tegen de aanwezigen, totdat die uiteindelijk moesten bellen om hulp van de politie. Maar ook tegenover de politieagenten misdroeg de dronkaard zich, waarop de politie besloot om hem te arresteren.

Maar zelfs toen ze de identiteit van de man wilde controleren, terwijl hij in een ambulance lag, sloeg hij om zich heen. Hij gaf één van de agenten een klap in het gezicht en duwde hem tegen de binnenwand van de ambulance. Pas na een kort handgemeen was de politie in staat om de vrachtwagenchauffeur handboeien om te doen en hem mee te nemen.